Met ons samenwerken

Schadeherstel via VHG Zuid betekent dat wij de regie in handen nemen en naast het coördineren van het schadeherstel ook het centrale aanspreekpunt zijn voor alle bij de schade betrokken partijen.

Voor u als verzekeringsadviseur
Wat betekent samenwerken met VHG Zuid voor u als verzekeringsadviseur? Dat u kunt vertrouwen op uitstekende service, efficiënte (geautomatiseerde) processen en heldere communicatie. Wij dragen zorg voor:

 • Opname en calculatie van de schade.
 • Inplannen lekdetectie
 • Afstemming over de dekking met u alvorens hierover met de klant te communiceren.
 • Communicatie met de verzekerde over herstel van de schade, bijbehorende afspraken met herstellers, e.d.
 • Schadeherstel door eigen vakmensen en de bij VHG aangesloten vakkundige herstelbedrijven.
 • Inzicht in de details van de schade en het verloop van het schadeherstel via een online omgeving.
 • Kwaliteitsbewaking gedurende het proces van schadeherstel.
 • De financiële afwikkeling van de schade.

Bent u benieuwd welk verschil samenwerken met VHG Group voor uw (volmacht)kantoor maakt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

samenwerken
 • "Ik ben een groot voorstander van herstel in natura en ben erg kritisch op de uitvoering. De afgelopen jaren zag ik dit vaak misgaan. In de samenwerking met VHG Group kan ik erop vertrouwen dat mijn klanten snel worden geholpen en dat de uiteindelijke rekening klopt.”

  Peter Strijbosch van HG Assurantiën Brabant
 • "Het was geweldig om na onze hagelschade alles uit handen te kunnen geven! De bereikbaarheid van VHG Limburg was super en de communicatie via het forum heel prettig"

  Woningeigenaar Jos van Bommel

Netwerk van lokale professionals

voorbeeld-sticker-erkend-lid-vhg-group-201704

Voor het herstel van de schade werken wij samen met eigen vakmensen en een vast netwerk van professionals. Dit zijn bouwkundige herstelbedrijven die hun vak verstaan en zijn geselecteerd vanwege hun klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid. Onze partners werken op basis van vaste, transparante en eerlijke tarieven. Voor elke schade, groot of klein, hebben wij een vakkundige hersteller aangesloten in ons netwerk.

Heeft u een metsel-, timmer-, tegel-, installatie-, stukadoors-, schilder-, dakbedekkings- of ander bouwkundig bedrijf en is schadeherstel één van uw specialisaties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Laat uw gegevens achter dan nemen wij snel contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search